Dutch Choice – Younique

(nederlandse vertaling onderaan)

Digiscrap.nl has a fun monthly initiative called ‘Dutch Choice’. Kits and bundles with the same beautiful color palette, but with varying themes. Make your own combinations with the DC March 2016 products. This month I have created Younique – a bundle to celebrate being unique! Create easy scrapbook ‘All About Me’ layouts, or tell stories of the unique qualities of your loved ones. The word art (also available in Dutch) work really well with Project Life/P365/Pocket Scrapping pages too. Check out Younique at my store at Digiscrap.nl – with a 20% discount, only this weekend!

MeloVrijhof-YNQ-Bundle-Prev MeloVrijhof-YNQ-EL-Prev MeloVrijhof-YNQ-PP-Prev MeloVrijhof-YNQ-WA-EN-Prev MeloVrijhof-YNQ-WA-NL-Prev

De ‘Dutch Choice’ is een maandelijks initiatief van de Digiscrap Designers. Met hetzelfde kleurenpalet maken de designers totaal verschillende producten. Je kunt zelf naar hartelust combineren met producten van de Dutch Choice van maart 2016. Voor deze maand heb ik de collectie Younique gemaakt – met deze collectie mag je jezelf ongegeneerd aanprijzen! Vier je eigen unieke ik met een scrapbook layout over jezelf, of vertel het unieke verhaal over de mensen waar je van houdt. De word art (ook verkrijgbaar in het Nederlands!) werkt ook heel goed met Project Life/P365/Pocket Scrappen. Bekijk Younique snel in de winkel van Digiscrap.nl – dit weekend krijg je 20% korting!

One thought on “Dutch Choice – Younique

  • March 4, 2016 at 20:43
    Permalink

    Gorgeous Colors!!

Comments are closed.